Между тези зодии не трябва да има любов за нищо на света!

0
429

Има зодии, които не бива да имат романтични взаимоотношения никога!

Неведнъж е ставало въпрос за тези зодии, които си пасват за сериозна връзка. Сега обаче ще разгледаме обратната страна на монетата.

Същестува зависимост, която подсказва кои знаци не стават за любов помежду си. TOPactualno.com предварително се извинява, ако засегне някоя двойка, но това показват звездите.

Овенът е импулсивен и не мисли много, преди да действа, дори често е нетактичен, а това се явява сериозен проблем за Рака, който е много обидчив. Представителите на морската зодия обичат домашния уют. Те не държат на купоните и забавленията, стига да имат половинка. Овенът обаче най-много цени свободата, него не можеш да го принудиш да прави каквото и да било, ако не желае. Това често води до скандали и затова не е добре да има любов между тези две зодии.

И двата знака са доста принципни. Телецът обаче се характеризира в любовта с чувство за притежание. Той обича да се прилепва към половинката си още от самото начало. Това дразни Лъва, който също е по сериозните връзки, но не може да търпи да бъде притискан до стената, защото се има за цар на всички.

  • Близнаци и Скорпион

Тези две зодии би трябвало да си пасват, но не съвсем. Представителите и на двете се характеризират със забързано ежедневие. Това е и проблемът, който възниква между тях. Те постоянно нямат време, защото поставят кариерата си като свой приоритет.



Зодии, които не са за любов
Някои зодии просто не са една за друга
  • Дева и Водолей

Това са зодиите с най-малък шанс да останат заедно за дълго. Те са изцяло различни. Мислят различно, забавляват се различно, дори се държат напълно различно. Водолеят по традиция е мечтател, идеолог, докато Девата, като всеки земен знак, е свикнала да мисли само за света, който вижда тук и сега.

  • Везни и Риби

Представителите на тези зодии правят сблъсък, който може да унищожи планетата. Проблемът идва оттам, че Везните са прекалено непоследователни в действята си, при тях няма логика и са непредсказуеми. Рибите обаче обичат сигурността, която няма как да дойде от Везните.

  • Стрелец и Козирог

Няма никакъв шанс тези зодии да си допаднат в любовта, защото Стрелецът е вечният купонджия, а Козирогът обича спокойствието. И двата зодиакални знака са силни. Представителите им не се оставят лесно в конфликти с околните, което ги прави несъвместими един с друг.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.