Двойната брадичка? Няколко лесни трика и ще се отървете от нея

0
356

Двойната брадичка е мор за женското лице

Двойната брадичка тормози много жените. Тази издутина привлича погледите на околните и гази самочувствието на жената. Но, спокойно, има няколко лесни начина да се отървете от тази неприятност.

Която не само ви тормози, но и загрозява физиономията ви. Дори и да не страдате от наднормено тегло, вероятността тя да е там, на това специално място, е голяма.

Двойната брадичка се премахва лесно

Първото упражнение е да наклоните главата назад, да погледнете тавана и да свиете устните си в целувка. Задържате така пет секунди. После изправяте глава, отпуснете устните си. Повтаряте упражнението петнадесет пъти.

Второто упражнение за премахване на двойната брадичка е следното. Отворете устата възможно най-много и изплезете език. Дръжте в това положение 5 секунди. Повторете го десет пъти.



Така се стягат мускули, които се напрягат от брадичката и езика.

Наклонете главата назад, погледнете тавана и издайте долната челюст напред. Стойте в това положение около десет секунди. Повторете го десетина пъти.

После наклонете брадичката към гърдите,бавно завъртете главата си надясно и задръжте в тази позиция пет секунди. После завъртете в обратна позиция и задръжте така същото време. Повторете го шест пъти.

Потупвайте леко брадичката си с опакото на ръката си, с пръстите в областта на брадичката в продължение на 30 секунди. Това стимулира кръвообръщението и премахва телесните мазнини в тази област.

Друго ефективно упражнение на двойната брадичка е да легнете така, че главата ви да виси от ръба на леглото. После вдигнете главата до нивото на гърдите, без да местите раменете. Два пъти повторете упражнението.

Отворете широко уста и докоснете с върха на езика си долните зъби. Същевременно вдишвайте през устата и кажете „А”. Дръжте в това положение една минута. Повторете още един път упражнението.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.