Любовен хороскоп за февруари за зодиите Лъв и Дева

0
228

От дълго време един човек е в мислите ви

Точният любовен хороскоп ще ви даде отговори какво очаква в любовен план през февруари представителите на зодиите Лъв и Дева.

Ето какво вещае точният любовен хороскоп за тези две зодии:

любовен хороскоп
От дълго време един човек е в мислите ви

ЛЪВ
Обвързани:
Влиянието, което оказва партньорът ви върху вас е огромно. Той ще ви подкрепи във всеки един момент. Наясно е, че и вие като всеки имате своите слабости, макар и да не ги показвате. Периодът е чудесен за укрепване на връзката ви. Помислете за повече общи планове или цели. Внимавайте обаче да не изпуснете парата от напрежението върху партньора си. Това никога няма да ви го прости.

Свободни:
От дълго време един човек е в мислите ви. Поради една или друга причина обаче не сте събирали смелост да му го кажете. Сега е моментът. Втората половина от месеца е изключително успешна за поставянето на началото на нова връзка. Няма да съжалявате, ако възобновите контакт с някой от старите ви партньори.



ДЕВА
Обвързани:
Вашият любовен хороскоп сочи, че имате нужда от нещо по-забавно.
Опитайте се да прекарате по-голяма част от времето с любимия си човек. През втората половина от месеца страстите ви ще изригнат. Това ще ви помогне за подобряване на връзката ви.

Свободни:
Избавете се от личност, която се надява, че можете да възобновите връзката си.
Не пропускайте новите шансове като мислите за миналото. Обърнете внимание на лицата, които ще влязат в пряк интимен разговор с вас, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.