Любовен хороскоп за февруари за зодиите Везни и Скорпион

0
251

Не отхвърляйте покани за партита или забавление

Точният любовен хороскоп ще разкрие до най-малката подробност какво да очакват представителите на Везни и Скорпион в любовен план през февруари.

Ето какво вещае точният любовен хороскоп за всяка една от зодиите:

любовен хороскоп
Не отхвърляйте покани за партита или забавление

ВЕЗНИ
Обвързани:
Ще проявите огромни претенции към брачния си партньор. През периода ще сте по-чувствителни от обичайното, но не прекалявайте, за да не си навлечете неприятности. Кавгите, които ще възникнат през февруари ще можете да разрешите само в леглото.

Свободни:
Ще търсите вашата половинка, с която да създадете силна емоционална връзка.
Несигурността на отсрещната страна обаче би могла да ви откаже. Ако ви липсват други възможности, то е добре поне да приемете приятелството на дадения човек, съветва точният любовен хороскоп. Възможно е да започнете връзка с човек, за когото мечтаете от години.



СКОРПИОН
Обвързани:
През февруари нуждата ви от интимност ще е по-голяма от всякога. Не отхвърляйте покани за партита или забавление в някоя вила. Задължително вземете и партньора със себе си. В противен случай рискувате да се отдадете на изкушение, за което по-късно сериозно ще съжалите.

Свободни:
Рискувате да влезете в тайна връзка с човек, който не е свободен. Ако се отдадете на привличането си, може да си създадете сериозни неприятности.
Не е изключено да възобновите стара връзка. Нещата няма да се развият спрямо очакванията ви, но поне ще опитате, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.