Миглена Ангелова продължава да удря по Ирина Тенчева: Виж как я унизи!

0
480

Миглена Ангелова все още смята Ирина Тенчева за посредствена и доста елементарна личност!

Журналистката Миглена Ангелова все още не е забравила какво се случи между нея и Ирина Тенчева по време на „ВИП Брадър“. Желязната лейди на Къщата продължава да атакува втората съпруга на Иван Христов във всеки възможен миг.

Меги не спира да се изказва изключително неласкаво за опонентката си. Според нея, Ирина е човек, който се опитва да бъде друг. Тя през цялото време се стремяла да показва, че е обединител, а всъщност не била такава, счита Миглена Ангелова.

„Тя иска да бъде всеобщ покровител и добър човек, но изобщо няма даденостите за такава тежка роля в живота. Трябва да се насочи към друга сфера – там, където има талант. Тя е много добра в импровизациите и имитациите.“ – споделя Миглена Ангелова пред светско издание.

Разбира се, думите й са до известна степен продиктувани от ненавистта й към Ирина Тенчева. Двете имат вражда още преди „ВИП Брадър„. Тогава са били в една работна среда. Става въпрос за времето на Иван и Андрей в ТВ 7.



Миглена Ангелова още е срещу Ирина Тенчева
Миглена Ангелова все още атакува Ирина Тенчева

Миглена Ангелова многократно унизи Ирина Тенчева по време на „ВИП Брадър“, така че сега не е направила нещо ново. Най-отявленият й удар беше при играта „Аз обичам България“, когато отговори на всички въпроси от нашата история, а жената на Иван не успя на нито един.

Ирина пък има зъб на Меги заради враждата на журналистката със съпруга й. Говори се, че победителката на „ВИП Брадър 2016“ има да взима пари от продуцента за предаване, което двамата са правили в ТВ 7. Тъй като телевизията фалира, пари никой не е видял.

По всичко личи, че конфликтът между Миглена и Ирина няма да спре скоро, а може би и никога. Двете са безкрайно различни, колкото и мнозина да се опитват да ги изкарват еднакви. Затова най-вероятно враждата им ще остане вечна.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.