Вижте ВИДЕО от тайната сватба на Зуека и Ани!

0
392

Васил Василев – Зуека се ожени почти тайно, купонът бе невероятен!

Комикът Зуека за втори път надена халката, както TOPactualno.com ви информира вече. Този път обаче ви предоставяме и кадри от сватбата. Те са заснети от колегите от Pik TV и на тях се вижда радостта на актьора, че пак е семеен.

Васил Василев танцува с Димитър Рачков в клипчето. Двамата в типичния си стил забавляват аудиторията, но този път не в ролята на водещи на събитието, а на главни действащи лица в него.

Митко бе кум на Зуека. Двамата се сприятелиха много покрай „Господари на ефира“ и „Като две капки вода“, където са екранни партньори. Затова младоженецът е поканил именно колегата си да бъде до него по време на церемонията.

Булката Ани Вичева е с бившия кукувец от няколко години. Тя му роди дори син, който още е само на 2 г. Заради нея актьорът напусна първата си съпруга Нина Димитрова, от която има дъщеря.



Зуека и Ани са на седмото небе
Зуека и Ани плуват в море от любов

Девина Василева (шерка му) е била поканена на сватбата, но не се е появила. Предполага се, че девойката не е била пусната от майка си, която още е крайно обидена на Зуека, че я изостави.

Самото събитие този уикенд е било доста семпло. Младоженците не са искали пищно тържество, защото вече са на възраст и са счели за необходимо нещо по-простичко, но с вкус.

Даже се говори, че Зуека и Ани искали сватбата им да остане в тайна. Това почти щеше да се случи, ако не беше издънката на кума Димитър Рачков, който седмица по-рано обяви събитието в ефира на Нова ТВ по време на гостуването си в „Комбина“.

Сега на брачната двойка им предстои меден месец, който обаче няма да бъде никак дълъг. Зуека трябва да се завърне до няколко седмици на работа, понеже започва новият сезон на шоуто „Като две капки вода“.

Вижте видеото от сватбата на Зуека и Ани Вичева!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.