Ясновидката Илияна Чаушева-Гюкчен: 2017 е рестартова! Едно мислим, друго ще става

0
489

Ясновидката Гюкчен прогнозира една уникална 2017 година

Ясновидката Гюкчен заяви, че 2017 е рестартова. Новата година ще ни донесе много изненади. Тя ще бъде добра за тези българи, които правилно ще разчетат знаците.
„Ние сме в нова единица и в нов век. Трябва вече да влезем в тази вселенска динамика.

Гюкчен прогнозира една интересна година

Годината ще е много динамична. Освен рестартова, всеки ден ще има нови изненади. Едно ще мислим, съвсем друго ще става. Каквото посеем в тази 2017 година, това и ще пожънем в следващите девет години”, прогнозира Илиана Чаушева.

Според нея тази година народът ни ще премине през два пъти избори за правителство. Първите избори ще бъдат в края на март или началото на месец април. Тогава в Парламента влизат четири или шест партии. Ще има промени и в Народното събрание.

Тя не може да каже името на новия премиер. Но определено ще ни управлява отново широка коалиция. Само че някаква трагедия през юни-юли ще катурне и това правителство. Преди време гадателката предрече за наводненията.



Сега казва, че ще е свързано нещо с тока-електроцентрали, атомни централи, резерви. Които да предизвикат трагедия сред българския народ. И правителството да си отиде. Ще има втори избори за кабинет в края на годината.

През втората половина на годината ясновидката предрича големи разместване на политическите сили. Ще има затвор за „големи хора”, но в тях не влизат Трайчо Трайков и Симеон Дянков. А на политиците зад кулисите.

Според ясновидката Гюкчен държавата ни се управлява от жени. Три партии ще командват парада. Според нея патриотите набират скорост. Стига да не се разпаднат, те ще бъдат голяма сила. Другата политическа сила ще е ДПС. Тя ще оцелее и ще бъде фактор и в следващия Парламент. Може би не на първите, но на вторите избори ДОСТ ще влезе в управлението.

Европа тръгва към разпадане. Първата индикация са мигрантската вълна. И това ще се почувства осезателно в края на 2017 година, посочва ясновидката Гюкчен. Според нея и България няма да се размине с атентатите. Те ще се случват през лятото, на летищата, прогнозира тя.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.