Фън Шуй специалисти съветват: Моментално изхвърлете тези предмети от дома си!

0
719

Фън Шуй специалистите са категорични

Фън Шуй експертите съветват какво не бива да държим в къщата си. И трябва моментално да се освободим от тях. Защото ни заливат с негативна енергия.
Според Фън Шуй спецовете не само счупените и пукнати съдове ни действат негативно. Има и други предмети, от които е добре да се освободим веднага. Иначе лошата енергия ще ни залее.

Фън Шуй специалистите съветват от кои предмети да се отървем, за да ни върви

Едни от тях са кактусите. Растението е много популярно за домашни условия. Домакините го харесват, защото лесно се отглежда и вирее при всякакви условия. Но според Фън Шуй теорията в нашия дом не трябва да има нищо, което има бодли. Единствено се прави изключение за розата.

Според китайската наука не бива да има в дома ни и мъртви цветя. Спецовете казват, изхвърлете на боклука всички сухи и изкуствени цветя.

Важно е уредите в дома ви да са работещи, не повредени. Това важи с пълна сила за часовниците. Никога не дръжте такива, които са неработещи или повредени.



Предвестник са на лоши събития, които могат да ви се случат в бъдеще.

Древната философия твърди, че празен стол или празна люлка привличат злите сили в дома ни. Затова се постарайте подобни предмети да няма във вашата къща. Ако искате щастието и късмета да ви следват, просто се постарайте тези вещи да ги няма. Следете внимателно за това.

Фън Шуй специалистите предупреждават и за друг предмет, който носи отрицателна енергия. И това са старите календари. Те връщат нещата назад, в годините. Просто ги изхвърлете моментално! Ако искате да се отървете от негативната енергия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.