Николета Лозанова и Ники Михайлов обявиха любовта си!

0
457

Николета Лозанова и Ники Михайлов вече дори не се крият!

Твърденията, че Николета Лозанова и Ники Михайлов отново са двойка, вече са официално потвърдени. Двамата събраха погледите на всички в нощен клуб в София.

Насред „Мегами“ женското и мъжкото Ники не спрели да се натискат. Двамата се развихрили на дансинга, като почти не откъснали телата си едно от друго. Танците им били толкова провокативни, че всички наоколо останали смаяни. Освен това те се и целували нежно, което също е било интересно за околните.

Припомняме, че Николета Лозанова и Николай Михайлов бяха двойка преди десетина години. Тогава обаче връзката им бе съпроводена от множество изневери. Самата бивша вече плеймейтка обяви тогава, че вратарят й е кръшкал.

Последва размяна на партньорите. Ни Ло се залюби с Валери Божинов, който заради това скъса с Алисия. Последната пък се задоволи с натирения Ники.



Николета Лозанова с Ники Михайлов в "Мегами"
Николета Лозанова и Ники Михайлов пак са двойка

Сега обаче, когато бракът на Николета и Валери пропадна, очевидно водещата на „Папараци“ отново се е върнала към старата си любов. Говори се, че тя изпитвала такава ненавист към Божинов, че Михайлов вече й се виждал като светец.

В крайна сметка връзката на Лозанова със сина на шефа на БФС този път може да стане по-сериозна. И двамата вече наближават 30-те, което е предпоставка за нещо истинско помежду им.

Единственият проблем между тях би бил свързан с децата. Мис Плеймейт 2006 вече има дъщеря, но вратарят на националния отбор все още е без наследници. Говори се, че Ники вече търси жената, с която да създаде семейство, но дали Николета Лозанова ще иска още едно дете?!

Друг неприятен момент в двойката може да създаде и самата щерка на Ни Ло. Малката Никол е от Валери Божинов, с когото Ники Михайлов е в много лоши отношения. Дали ще поиска да отглежда детето на своя враг, не се знае.

Той обаче вече направи нещо подобно, когато беше във връзка с Алисия. Тогава отглеждаше сина на Божинов.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.