Черно пророчество на преподобна Стойна на път да се сбъдне! (Ще я бъде ли България)

0
1093

Преподобна Стойна е светица, приживе

Преподобна Стойна е пророкувала какви са бъднините на България. Това тайно пророчество излиза едва сега на бял свят. Хиляди от България, Гърция, Македония, Румъния и от други части на света идват в скромния й дом в село Златилист.

Малкото селце, в което жителите се броят на пръсти, се намира на 30 км от Сандански. В малката стаичка, в която е живяла преподобна Стойна, двама души трудно се разминават.

Предсказанията на преподобна Стойна са невероятни

По тавана има мушнати хиляди хартийки, на които хората са написали своите желания за здраве, за изцеление, за дете, за нещо хубаво…Някои идват там от любопитство, други с надежда за помощ и изцеление.

И палят свещи в дълбоко вкопаната в земята църквичка „Свети Георги”, която се намира до стаичката на пророчицата. Храмът е без свещеник, но непрекъснато се чуват църковни песнопения. Построен е през 1857 г. Под купола му има мраморна плоча, която според местните излъчва целебна сила.



Преподобна Стойна е лекувала всякакви болести с билки, треви, вода, но най-много с молитви и думи. „Душите, душите лекувайте!”, често повтаряла светицата.Нейната прогноза за България е черна и мрачна, но все пак с огромен лъч надежда.

„Щом политиканите скарат народа, той ще се мрази. Ще настъпи глад и мор. Деца и старци ще умират без храна и лекарства. Обич требе на хората! На нас, българите, ни е дадена вечност.

Ние сме най-дълголетни между другите и сме калема на небесата. Де минем, белег оставаме на книга. Но България ще опустее откъм народ. Младите ще забегнат, старите ще умрат. Тези, които останат, ще подивеят и ако не се избият, ще се намразят.

България ще лети все надолу, докато удари дъното. И не остави надежда на никой жадуващ. Тогава онези, прокудени по чужди земи, ще се върнат чрез внуци и правнуци. Те са изпратени от Бога далеч, за да се съхранят и запазят. Ще направят от България храм с древна позлата и нови закони.

И няма да има вече градове, а само чифлици и села, и децата ще са повече от звездите. Третият български дар за света ще е Духът”, е тайното пророчество на преподобна Стойна.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.