Хиляди сърца се свиха, състоянието на д-р Емилова е тежко

0
315

Д-р Емилова се намира в усложнено здраве, което притесни много нейни пациенти!

Една от най-известните диетоложки на нашето време – д-р Емилова, бе връхлетяна от това, срещу което се бори години наред. Лекарката е с тежки проблеми на здравето си, разкри в. „Уикенд“.

Прочутата лекарка е била видяна в балнеосанаториума в Поморие. Там тя е била само по чехли и бял халат, което издало, че е в ролята си на пациент. Всички други пациенти останали смаяни, че именно д-р Емилова е там, но в живота няма застраховани.

Все пак е изненада, понеже лекарката е един от хората в България, които живеят най-здравословно. Тя изпълнява стриктно всякакви диети и закони за храненето, като съветва и хиляди как да го правят.

Според непотвърдена информация, проблемите на д-р Емилова били свързани именно с гладуването. През последните 2 години тя не спазвала стриктно правилата, които сама си била наложила.



Тежко здраве за д-р Емилова
Д-р Емилова е в тежко здраве

Причината е депресията, в която лекарката се намирала. През 2015 г. почина съпругът й. Внезапен инфаркт го покоси тогава и д-р Людмила Емилова остана вдовица.

Говори се, че от този момент диетоложката спряла да пази здравето си. Тя нямала желание повече да се грижи за себе си, считайки че краят й наближава.

Счита се, че проблемите със здравето на лечителката са свързани с високото й кръвно налягане, от което пък произтичат проблеми със сърцето и като цяло кръвоносната й система. Все още обаче не е ясна диагнозата, която са й поставили нейните колеги.

Според слуховете, хиляди са онези, които са изпаднали в паника от състоянието на д-р Емилова. Тя лекува много хора, които без нея са загубени.

Предполага се, че лекарката ще бъде изписана до края на месеца и лечението й ще продължи в домашни условия. Това прави възможна и работата й с хората, но все пак не е сигурно, че ще може да работи скоро.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.