Уникално: Звезди луднаха по шарена диета! (Отвява четири килограма за седем дни)

0
490

Сваляме килограми с различни диети

Наднормено тегло преборваме с невероятни диети. Манията бързо да отслабнем ни кара да се хвърляме в различни хранителни режими. Кои от кои по-неудачни и не толкова ефикасни. Но особено популярна наскоро е така наречената шарена диета.

Шарената диета побърка света

Името й е доста екзотично, както и изпълнението й. Звезди от световна величина дори луднаха по нея.За нея е ясно, че е една от най-здравословната в безкрайния списък на хранителните режими.

Храненето е балансирано не само заради цветовете. Диетата съдържа елементи, които са важни за здравето и целия ни организъм. При нея се редуват различните цветове.

Това са бели, червени, жълти и зелени. Начинът на хранене продължава една или две седмици.
Идеята е един ден да се храним само с един цвят храни.



Щом започваме с белия цвят, един ден от седмицата хапваме само сирене, карфиол, банани, мляко, лук, джинджифил, ряпа, картофи. Изобщо всичко в тази цветова гама. Тези храни са богати на антиоксиданти. Хубавото е, че намаляват кръвното налягане и правят добър холестерола.

Храните с червен цвят пък имат друга особеност. Те са богати на ликопен. Веществото ни помага да не се разболеем от различните разновидности на опасния рак. Съдържа се в червените домати, цвекло, череши, розов грейпфрут, червено грозде, червени чушки, ягоди, диня.

Продуктите със зелен цвят пък също ни защитават от ракови заболявания, както и от болести на очите. Такива хранителни продукти са спанака, краставиците, зелените ябълки, зелени листни зеленчуци, грах, тиквички и други с подобен цвят.

А в жълтия ден си хапваме само продукти със слънчевия цвят. Такива хранителни продукти са портокали, чешки, тиквички и други. Те също ни предпазват от ракови болести. Също се грижат за здравето на сърцето ни и повишават цялостния ни имунитет.

Храните могат да се приготвят и консумират така, както на нас ни е вкусно. Стига за деня да са от един и същи цвят. По време на диетата е задължително и още едно условие. И то е да пием много вода. Резултатите се забелязват след седем дни. Така ние олекваме с цели четири килограма.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.