Явор Бахаров изравни със земята Рут Колева: Разкри каква е в леглото!

1
794

Явор Бахаров срина реномето на Рут Колева, просто я разби!

Актьорът Явор Бахаров е добре познат с пиперливия си език. Този път негова жертва стана бившата му изгора Рут Колева.

Звездата от „Стъклен дом“ беше интимен с ексцентричната певица преди около 5 години. Връзката им продължи много кратко, но Явор очевидно е запазил спомени.

Той разправял пред всичките си приятели, че Рут не става в леглото. Тя била доста „дървена“ и изобщо не го предразполагала към удоволствия, пише в. „Таблоид“.

„Рут ли? Много й знае устата, пък е такова дърво в леглото.“ – твърдял Явор Бахаров.



Двамата все още са приятели, колкото и странно да звучи, предвид думите на актьора. Те се сприятелили покрай общата си компания. По онова време и Колева, и Бахаров движели с Радина Кърджилова, Луиза Григорова, Уош МС и още няколко известни младежи.

Явор Бахаров разби Рут Колева
Явор Бахаров съсипа Рут Колева

Нетактичността на Явор стана известна най-вече във „ВИП Брадър“. Тогава някои го определиха за арогантен, но всеобщото мнение беше, че е просто простак.

Въпреки думите си за Рут Колева, явно според Явор Бахаров тя е супер мадама, защото в Къщата каза, че си е лягал само с такива. Използва го като аргумент да не бъде с Жана Бергендорф, която за него не изглеждала никак добре.

Рут и Явор си приличат по острия си език. И двамата обиждат, без да му мислят много. Наскоро певицата заформи нов скандал, когато атакува Мишо Шамара с изявлението си, че го съжалява, защото карал такси в САЩ.

Бахаров пък се води вече скандален актьор, след като влезе в конфликт с „ВИП Брадър“. Той изгуби хонорара си от шоуто, понеже се опита да изнудва Големия Брат и напусна преждевременно. В крайна сметка накрая на годината получи едва 3 хил. лв. за своето участие.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Рут Колева е голям боклук .Селенка и простачка. Само като е гледам се отвращавам от нея .Чуда се как се е хванало това момче с нея . Неможеш да и спреш огромната уста и отровата която бълва от нея като пепелянка.Много нетактичен човек Що не се махне от България да си починеме от нея!!!!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.