Бомба: Николета Лозанова ражда отново, този път от…

0
551

Николета Лозанова отново ще забременява, след като започна нова любовна афера!

Едно от най-изненадващите бебета може да дойде на този свят. То ще бъде братче или сестриче на Никол Божинова, тъй като Николета Лозанова е решила отново да стане майка, гласи последната клюка.

Отскоро тв водещата се среща за втори път с Ники Михайлов. Вратарят вече приближава 30-те и това предизвиквало бащински чувства у него. За да не го изгуби, Ни Ло решила да го дари с бебе, вещаят слуховете.

Припомняме, че бившата плеймейтка по подобен начин задържа и Валери Божинов преди време. Тя зачена веднага след сватбата и така го остави при себе си цели 4 години.

Николай Михайлов веднъж вече имаше много сериозна връзка, но тя не завърши с негово дете. Той все пак придоби опит като баща, тъй като за няколко години го раздаваше пастрок на сина на Алисия.



Николета Лозанова иска дете от Ники Михайлов
Николета Лозанова ще дарява Ники Михайлов с дете

Вече започна да се говори и за сватба между Николета Лозанова и вратаря на „Мерсин“, Водещата на „Папараци“ искала много отново да се види като булка, това й било голяма цел в момента.

Ни Ло обожава сватбите. Тя се венча за Божинов цели два пъти. Затова няма да е чудно да накара и Михайлов на тази стъпка.

Националният страж все още никога не се е женил. Въпреки постоянните жени около него, Ники не си пада по сериозното обвързване, поне не и по това пред закона.

Този път обаче се счита, че е различно, защото с Николета имат минало. Преди десетина години те изживяха бурен романс. По онова време Лозанова беше актуалната Мис Плеймейт, а вратарят тепърва прохождаше в големия футбол.

Раздялата им дойде след множество изневери на Ники Михайлов. Самата Ни Ло тогава го оповести. Днес обаче и двамата вече са по-зрели и значително по-опитни, така че между тях би могло да се получи нещо много по-сериозно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.