Бритни Спиърс потресе всички! Светът изпадна в истински ужас

0
242

Бритни Спиърс вече е изцяло нова, няма и помен от онова красиво девойче!

Макар още да е само на 35 г., добрите времена за визията на Бритни Спиърс сякаш вече са далеч в миналото. Това може да се каже след появяването на певицата в хотел „Бевърли Хилтън“ по случай връчването на 59-тите награди „Грами“.

Блондинката се е появила гримирана почти до неузнаваемост. Тя определено е изглеждала с поне 10 години по-възрастна. Всички около нея останали потресени от бързото състаряване на звездата, гласят слуховете.

Освен това самото облекло на русокосата поп изпълнителка е било повече от щокиращо. Тя носила прозрачна рокля, под която се виждало тялото й (виж снимката).

Бритни Спиърс изживя доста бурно своята младост. Малко след като стана известна в края на 90-те, тя залитна по различни стимуланти. В това число леки наркотици и алкохол.



Бритни Спиърс сериозно състарена
Бритни Спиърс е неузнаваема

Именно това стана причината за най-голямата й драма. Преди 10 години, след като се разведе, децата й бяха взети от нея и дадени за отглеждане при баща им. Твърди се, че това депресирало много певицата и оттогава тя не е същата.

В крайна сметка тя успя да си върне децата и в момента с бившия й съпруг са със споделени родителски права. Затова е чудно защо Бритни не се поддържа и се е занемарила така.

„Какво стана с онова чаровно и красиво момиче от 1999 г.? Сякаш никога не е била този човек. Изглежда ужасно, дано пак да не е почнала с дрогата.“ – пишат в САЩ.

Въпреки отчайващия си външен вид, Бритни Спиърс не се отчайва в работата. Тя издаде последния си албум, озаглавен Glory, през миналата година и засега се котира добре. В момента работи по други музикални проекти.

Припомняме, че Бритни стана голяма звезда преди 18 години, когато изкара хита Baby One More Time. Тогава тя се превърна в тийн идол по цял свят.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.