Кактусът е магическо растение-воин! ( Ето от какво предпазва нас и дома ни)

0
677

Кактусът крие неподозирани сили

Кактусът е магическо растение-воин. Бодливото растение поглъща като сюнгер негативната енергия. И пази дома от много неща.Сукулентното растение е талисман за вас и за дома ви. С него се извършват много магически ритуали.

Кактусът е магическо растение

Кактусът пази дома по-ревностно и от немска овчарка. Той е пазител на мира и спокойствието в нашата къща. Ако го поставите до прозореца или вратата той ще пази къщата ви от крадци и бандити.

Той е цвете воин и цвете защитник. Пази апартамента ни от нахлуване на зли сили. В буквален и преносен смисъл. Кактусът ни спасява от всякакви енергийни вмешателства, негативни енергии, уроки и други атаки на енергийно ниво.

Енергията на бодлите на кактуса примамват злите сили. Но ги обезвреждат и не позволяват да навредят на хората. Може да се каже дори, че това растение е борец срещу всякакви зли и нечисти сили.



Бодлите му имат такива сили, че враговете ще заобикалят дома ви.

А всеки, който помисли или изрече лоши думи, ще се свие преди да предприеме каквото и да е зло.Кактусът е интересно растение. Изисква много внимателно и предпазливо отношение. Смята се, че дълго съхранява негативната информация. Растението спомага да се развиват необикновени способности. Като ясновидство и проникване в бъдещето.

То е с неуравновесен характер-редува гняв с милост. Но ако се сприятелите с него той ще ви пази от всички беди. Но ако по някаква причина не хареса домакина, той ще започне да го гони от собствения му дом. Защото има много силна енергия.

В астрологията знака на кактуса е това на Скорпиона. Като него е верен приятел, но и с доста неуравновесен нрав. Растението помага и за лечение на много болести. Поставен до компютъра поглъща вредните електромагнитни лъчения. Поставен до прозорците и вратата пази от зли очи, отрицателни енергии и крадци.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.