Муки на Стоянка Мутафова: Край, ще се самоубия! (Още за драмата)

0
663

Дъщерята на Стоянка Мутафова слага край на живота си

Мука на Стоянка Мутафова не иска да живее повече. Мария Грубешлиева, както е името на дъщерята на голямата ни комедийна актриса, искала да се самоубие.  Майка и дъщеря са неразделни. Мука обаче признава, че често се карат като „кучето и котката”.

Стоянка Мутафова в ужас от решението й

Случките с неразбориите в живота им са много. Но Муки още помни една, когато искала да сложи край на живота си. По това време двете с майка й били на почивка на морето. Отседнали в хотел на Златни пясъци. Поканили ги дори с кучето.

„Нещо, което не може да си случи почти никъде”, спомня си за случката щерката на голямата Стоянка Мутафова. Там били на он инклузив. Седнали всички на една маса. И всеки избирал какво да хапва и пие.

Муки започнала да пресушава чаша след чаша бира, защото се чувствала жадна. В един момент майка й изригнала:
„По-полека с тези бири, да не се напиеш”.



И се започнала една тирада от нейна страна. Без да се притеснява от околните. Това Мария не издържала и избягала навън. Но преди това извикала ядосано: „Отивам на морето и ще се удавя!”. Казало го на майтап, но майка й не го приела така.

Тръгнала да се разхожда по улиците покрай морето. Изведнъж при 65-годишната актриса запристигали хора. Познати и непознати, които я момели да се върне в хотела. И да не се хвърля в морето, защото Стоянка Мутафова щяла да вдигне кръвно.

„Аз се заинатих. Защото пак всичко се въртеше около майка ми. Никой не се интересуваше как съм аз. Винаги тя бе на първо място”, припомни странната случка Муки.

Въпреки това продължила да се дърпа още малко, за авторитет. Но накрая капитулирала. И се прибрала в хотела. Заварила Стоянка Мутафова на дивана, лекар й мерел кръвното. А  кучето така джафкало, че огласяла всичко наоколо. „Как ни изтърпяха, още не знам. Определено хората обичат мама”, диви се и досега щерката на популярната актриса.

„Ние сме си такива. Където отидем, винаги правим шоу. И се дърляме непрекъснато. Но се обичаме с цялото си сърце”, признава Муки.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.