Ужас: Най-голямата прелест на Ирена Милянкова е съсипана!

0
439

Ирена Милянкова не може да се похвали с перфектното тяло!

Актрисата и фотомодел Ирена Милянкова всъщност няма съвършените форми, за каквито си мечтаят всички мъже. Хубавицата е идеална навсякъде, освен в една определена част от тялото си.

Тази част е най-харесваната от всеки мъж, а именно гръдната област. Звездата от „Под прикритие“ не може да се похвали с хубави и добре оформени гърди.

Причината обаче не е генетична. Истината е, че манекенката е имала красива гръд до момента, в който ражда първото си дете. Тогава започва нейният маратон от кърмене.

Днес Ирена Милянкова вече е с пет деца, като всичките ги е кърмила. Някои от тях дори са сучели чак до година и половина. Досега са й са се събрали общо към 5 години кърмене.



Ирена Милянкова
Ирена Милянкова е със съсипана гръд

В момента актрисата отново кърми. Тя наскоро роди от втория си мъж Никола Чолаков. Разбира се, и това нейно бебе се храни само и единствено с истинска кърма.

Ирена обаче не се притеснявала ни най-малко от отпуснатите си гърди и приличащи на дъвка зърна. Тя намирала всичко това за нормално и изобщо не се оплаквала. Напротив, ако има шесто дете, се заричала и него да кърми.

„Една от причините никога да не си сложа силикон е желанието ми да кърмя. Залагам винаги на естественото, такава съм.“ – споделя с усмивка и задоволство Ирена Милянкова, чиято визия иначе е мечта за всяка една жена.

Трябва да се отбележи, че малко са дамите, които след раждане имат толкова стройна фигура. Актрисата в момента изглежда така, както опреди да зачене за пети път.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.