Взрив: Преслава разби Галена след раждането!

0
580

Преслава не се трогна дори от раждането на второто дете на Галена!

Войната между Преслава и Галена сякаш няма край. Двете фолк фурии са се хванали здраво за гушата и не се пускат една друга.

Поредният повод, който установи това, е появата на бял свят на второто дете на Галя. Преси изобщо не си направила труда да я поздрави.

Нещо повече, изпълнителката на „Нямаш сърце“ даже злорадствала зад гърба на колежката си. Тя разправяла навсякъде, че това дете ще израсне във вредна среда, тъй като родителите му не се обичали.

Галена и Преслава се превърнаха от най-добри приятелки в най-големите врагини. Двете деляха дори един покрив в началото на кариерата си, но от година насам се ненавиждат.



Галена и Преслава
Галена и Преслава се намразиха до живот

Причината, разбира се, е в съперничеството им в „Пайнер“. Галя се вбеси, когато Петя стана Певица на годината. Оттогава не иска и да чува за нея.

Според слуховете, изпълнителката на „Мина ми“ хвърлила вината върху Преси не защото изборът на Митко Димитров е бил такъв, а защото Преси направила всичко възможно да го убеди да застане на върха и този път.

Докато Галена ражда дете след дете обаче, Преслава все още няма нито едно. Бившата брадърка така и не може да се обвърже дълготрайно, което се явява основния й проблем в жиота.

Само след седмици Петя ще закове 33 г., а все още е без постоянен партньор. Това със сигурност кара близките й да се тревожат, че може да остане стара мома. От нея зависи това да не се случи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.