Антон Хекимян се реши: Виж всичко за сватбата му с Василена!

0
531

Антон Хекимян реши най-накрая да сложи халката, но ще го направи по доста интересен начин!

Журналистът Антон Хекимян е решен да направи сватбата на мечтите си. Арменецът вече е изградил в представите си идеалното парти, което ще го задоми с Василена Гръбчева.

Идеята на тв водещия е да се венчае за своята половинка на събора в Жеравна. Там близо 5 хил. души ще се впуснат в хоро облечени в народни носии.

Според слуховете, Василена не приемала тази идея особено добре, тъй като искала по-модерна сватба. Тя си представяла, че се омъжва край морето и в по-скромен кръг.

Разноските по цялата церемония и тържество обаче ще ги поеме Антон Хекимян, което му дава последната дума. Затова се счита, че именно по неговия начин ще стане всичко.



Антон Хекимян и Василена
Антон Хекимян ще направи Василена Гръбчева своя законна жена съвсем скоро

Журналистът живее на семейни начала с Василена от почти 3 години. Двамата започват да делят един покрив почти веднага след началото на връзката си, тъй като това е единственият начин да могат да се виждат по-често.

„И двамата сме нон-стоп навън. Или сме на работа, или някъде по заведенията. Ако не живеем заедно, няма изобщо да се виждаме. Затова го решихме толкова бързо.“ – сподели Гръбчева, която също е журналистка, преди време.

Сватбата на двамата репортери се очаква да бъде през това лято. Тя ще струва колосална сума на Антон Хекимян. Предполага се, че той ще трябва да извади около 50 бона, за да осъществи мечтата си.

Най-вероятно събитието ще стане факт през месец август, когато е годишната отпуска на арменеца. Той едва ли ще си позволи дълъг меден месец след това, тъй като е работохолик и ще иска още от септември да се върне на работното си място в Би Ти Ви.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.