Морковите: Ето какво чудо правят те с мъжете?( Ще се шокирате)

0
384

Морковите вършат чудеса

Морковите имат поразителен ефект върху организма. Този вкусен зеленчук не се използва само в салати, ястия и супи. Ефектът му е много по-поразителен, отколкото имаме идея. Откритието е направено от учени от американски топ университет. Спецовете са установили поразителен ефект върху хората и най-вече върху мъжете. Действат и на мъжката полова мощ.

Морковите вършат чудеса с мъжете

Морковите правят много по-привлекателни представителите на силния пол. Заради съдържанието си на каротини в тях. Този кореноплоден зеленчук има уау-ефект върху мъжете. Затова и учените съветват:

„Мъже, яжте повече моркови, за да сте привлекателни върху мъжете!”

До този извод са стигнали и експерти от университета от Западна Австралия. Те са констатирали нещо наистина изумително. Установили са, че жените изпитват по-голямо привличане към мъже с хубав жълтеникав-червеникав тен на кожата.



Който може да се получи не само след продължително излагане в солариум. А и след завишена консумация на моркови.

Добре е да се консумират и други храни, богати на каротин. Това са сладките картофи, доматите или тъмнозелени листни зеленчуци. Такъв е например спанака.
Това е начинът да не се потите във фитнес залата . Или да стоите продължително време прод огледалото. Просто номерът е да се хапват храни, богати на каротини.

„Известно е, че каротиноидите играят съществена роля в показността. Това е особено полезно в природата. Така мъжките индивиди привличат повече женски. Това поведение е характерно за много животински видове. И наличието на тези вещества играят съществена роля в привличането и чифтосването”, е изводът на учените.

Изследването е първо по рода си при хората. Експериментът е установил, че това правило важи и при хората, не само при животните. Затова изводът е да се хапват повече моркови. Ако мъжете искат да бъдат по-привлекателни за нежния пол.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.