Певицата Камелия разкри: Ще се омъжа и ще имам дете!

0
884

Камелия е решена да устрои живота си най-после!

Явно това, че наскоро стана на 46 г., е накарало Камелия да се замисли за посоката, в която върви животът й. Певицата има връзка от 20 години, но все още няма брак. Освен това няма и деца.

Ками е решена да промени всичко това. Тя има намерение скоро да се омъжи за Цветин и заедно да отгледат дете.

Изпълнителката на „Луда по теб“ призна в интервю за Love Style, че със своя възлюбен замислят сватба, но не уточни кога ще бъде тя. Те са двойка от 1997 г., като за този период само за една година не са били гаджета.

„Тази една година ми помогна много да разбера какво искам. Оказа се, че искам Цветин. Тогава не бяхме спрели да се виждаме и да правим любов, но се бяхме отдалечили. Беше важна година за нас.“ – спомня си Камелия.



Камелия
Камелия вече мисли повече за личния си живот

Блондинката не може да подмине и най-болезнената тема в своя живот, а именно майчинството. След два спонтанни аборта и множество опити да стане майка, Ками все още не се е отказала от мисълта да има дете.

„Аз ще бъда майка един ден. Може родилка да не стана, но майка ще бъда.“ – отсича певицата.

Още преди време тя призна, че при нея няма проблем със зачеването, а с износването. Затова сега има два варианта. Единият е ин витро чрез използване на сурогатна майка. Тогава детето и билогично ще бъде на Камелия, тъй като яйцеклетката ще бъде нейна.

По-вероятно е обаче фолк дивата да прибегне до по-лесната и значително по-евтина процедура по осиновяване. Така тя ще избегне риска законът в България да я погне, тъй като у нас все още не е позволено сурогатното майчинство.

Едно е сигурно – Камелия ще трябва да побърза с брака и детето, защото започва все по-скоростно да наближава 50-те. Кариерата й започна да запада и ще трябва да обърне внимание повече на своя личен свят.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.