Ужас: Мис Плеймейт разкри голямата си драма!

0
369

Мис Плеймейт 2016 разказа през какво е преминала в своя живот!

Магдалена Бадер, която се окичи със званието „Мис Плеймейт“ наскоро, разкри драмата на живота си. Оказва се, че красавицата е имала много тежко детство.

Всъщност Маги е израснала без биологния си баща. Един ден той просто си тръгнал и повече не се върнал. Така тя останала само с майка си.

Не след дълго обаче в живота й влиза друг баща. Това е вторият съпруг на майка й. Именно неговата фамилия днес носи плеймейтката.

„Баща ми си тръгна и не го видяхме повече. Затова реших, че този човек не заслужава да нося неговата фамилия.“ – разкрива Мис Плеймейт пред в. „Шоу“.



Мис Плеймейт
Мис Плеймейт е имала тежко детство

Когато днес вече е известна, може би баща й би се радвал да възобнови връзката с нея. Едва ли обаче Маги ще пожелае. Тя все още е огорчена жестоко от своя истински татко.

Злощастната случка с напускането му явно не е била толкова отдавна. Маги Бадер е на 24 г., а щом сама е решила да си смени фамилията, значи вече е разсъждавала като голям човек.

Разбира се, има вероятност плеймейтката да е чакала да стане пълнолетна, за да стане Бадер по фамилия. Тя и до днес е много близка със своя пастрок.

„Възприемам го като истинския ми баща. Затова направих този жест към него. Този човек винаги се е отнасял с мен като с истинска дъщеря. Дължа му големи благодарности.“ – признава още Мис Плеймейт 2016.

Маги Бадер обаче повтаря съдбата на майка си, тъй като и тя сама отглежда детето си. Дали бащата на сина й все пак присъства в живота му, остава загадка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.