През март: Тези зодии ще са във вихъра на любовта! (Ето кои са)

0
561

Тези няколко зодии ще се къпят в любов

Тези зодии ще се носят на крилете на романтиката през март. Представителите на звездните знаци ще се чувстват обичани и ще обичат. Според астролозите месецът ще е благоприятен за изживяване на подобни чувства.

зодии
Тези зодии ще са влюбени през март

Тогава Слънцето ще е в квадрат със Сатурн. Спецовете в окултното предупреждават за един много опасен аспект. И той е Уран в позиция с Юпитер. Това говори за неочаквани обрати, свързани с властимащите и закона.

Най-добрата новина е, че няма да има дупки и капани, от които да се пазим. През този месец, в който посрещаме пролетта, най-облагодетелствани в любовен аспект ще са следните зодии.

Това са представителите на Везни и Рак. На крилете на любовта ще бъдат също и тези, чийто зодиакален знак се намира в Дева и Телец. Звездите обещават незабравими любовни моменти и за представители, които са от зодия Козирог, Стрелец и Лъв.



Луната в тригон с Нептун обещава още изненади. И те са свързани с активизиране на творческия потенциал. Това говори за процъфтяване и изисква въображение.

Месецът обещава едно активиране на ума, на творческия потенциал, на позитивното. Щастие, радост и подскачане на сърцето обещават спецовете в разгадаването на знаците на звездите. Тези, които пишат и творят ще са осенени от музата на вдъхновението.

Очертават се сериозни обрати и на политическата сцена. Политиците и боричкането им за власт ще са под прецизния поглед но хората. Те вече няма да се „къпят във всенародната любов”, а действията им ще са следени под лупа.

Ако се говори за най-влюбена зодия, това ще е Девата. Март е нейния месец да е на крилете на любовта. Стрелецът също ще е много влюбен през този месец. Неговите чувства ще ескалират от едната до другата гама, защото по принцип той е от влюбчивите зодиакални знаци в зодиака.

Като цяло една прекрасна година обещават астролозите. Ще блестим там, където където искаме да блеснем. Едни ще се насочат към професионалната реализация, други – към личния и любовен фронт, трети в материалното. Но всеки ще получи това, към каквото се стреми през 2017 година, обещават спецовете в окултните науки.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.