Забравен чалга певец разби „Пайнер“ с жестоки разкрития!

0
790

„Пайнер мюзик“ се оказа доста жестока дестинация за една от някогашните звезди в поп-фолка!

Старите чалгаджии знаят отлично кой е Мариян Маринов, но за по-младите фенове все пак да обясним. Това е човекът, изпял големия хит „Шоколадка„, продуциран от „Пайнер мюзик„. През 2004 г. тази песен превзе всички дискотеки и класации.

Днес Мариян е на 30 г. и вече все по-рядко се изявява професионално. Той остана без продуцентски екип зад гърба си, след като се раздели с компания „Пайнер“.

Именно отношението на Митко Димитров към него се оказа една от главните теми по време на явяването на Мариян в „Гласът на България“.

Певецът разкри, че от „Пайнер“ не са му осигурили това, което е било заложено в договора му. Той е трябвало да получава по 3 песни годишно, а са му правили максимум по една.



Мариян мина през "Пайнер"
Мариян Маринов разби „Пайнер“

„Когато отидох при продуцента и му казах да ме освободи, защото искам да работя с друга компания, където да се развивам, той ми каза „Нямаш проблем, дай ми едни 50 хил. евро и си свободен“. Това 5 години да не можеш да си на сцена заради някакъв договор е много тежко.“ – сподели Мариян по Би Ти Ви.

Така с кариерата му след „Шоколадка“ на практика се свършва. Той не успява да се наложи на чалга пазара и затова днес е в „Гласът на България“, където се надява да напомни за себе си.

Мариян Маринов дължи популярността си на Рейхан. Певицата, която днес вече не е измежду живите, го е лансирала в „Пайнер“. По ирония на съдбата обаче именно компанията, която му е дала тласък, го е и съсипала.

Иначе в „Гласът на България“ Мариян попадна в отбора на фолк дивата Камелия, което беше и най-логичният му избор. Той разкри една любопитна случка, в която е пял на участие на Ками и тогава дори е докоснал гърдите й.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.