Имате ужасни болки в гърба: Просто разтрийте тази линия на крака си!

0
553

Болките в гърба са често срещано явление

Болките в гърба са упорити и неприятни. Често много болезнени. Всеки,в една или друга степен, е изпитвал дискомфорт от тях. Болките в гърба може да са почти непрекъснати и доста депресиращи.Малцина обаче знаят, че могат да намерят „гръбнака” на своя крак.Защото имаме една линия, която е корекция на гръбначния стълб. Тя се намира от вътрешната страна на ходилото.

Може да направите следното, за да я намерете. Седнете на земята по турски. Свалете си чорапите от крака. Вземете десния крак, така както е показано на фотоса. Линията между петата и палеца е корекция на гръбначния стълб на вашия крак.

гърба
Линия на крака ни лекува гърба

Линията на крака ви визуално може да разделите на две. Просто си представете мислено този раздел, който преминава от големия пръст на крака ви, от вътрешната страна, до петата.

Гръбначният ви стълб по тялото ви се извива така, както се извива линията на вашия крак.Тази линия, която е по-близо до палеца на ръката ви, е горната част на гръбнака. На местото, където се намират шийните прешлени. В посока към петата на крака се намира краят на гръбначния стълб, така наречената опашка.



И така, с нея, може да се лекува гърба. Без скъпи лекарства, още по-скъпи процедури и болезнени манипулации. Само като знаете за къде е разположена линията и я масажирате.

Упражнението е също лесно. Просто прокарвайте палеца по продължението на „гръбнака” на крака ви, до петата. Масажирайте с кръгови движения. Може да използвате и масло.Възможно е да чувствате лека болка на определени участъци, по време на процедурата.

Ако гръбначния стълб е уморен и има проблеми, на някои участъци се получават твърди и болезнени места. И колкото по-често масажирате, толкова по-добре ще се почувствате. И болезнените места ще изчезнат. Най-добре е да разтривате линията вечер, преди лягане.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.