Шок! Ники Михайлов кръшка на Николета с Анелия?

0
611

Ники Михайлов не може да се спре само на една красавица!

Вратарят Ники Михайлов не пести сили, когато става дума за красиви жени. Стражът на „Мерсин“ от известно време се залюби за втори път с Николета Лозанова, но тя явно отново не му е достатъчна.

Според в. „Таблоид“, Николай си ляга от време на време и с фолк дивата Анелия. Той е бил видян на нейно участие, но без Ни Ло.

Националът не за пръв път интимничи с Ани на участие. Преди време той пак бе щракнат да се задява с нея в един от пиянските си запои.

Ако действително се окаже, че Ники Михайлов има вземане-даване с изпълнителката на „Обичам те“, то това значи, че той изневерява на Николета за втори път. Преди 9 години двамата се разделиха именно заради негово кръшкане.



Ники Михайлов с Николета и Анелия
Ники Михайлов върти едновременно Николета и Анелия

Вратарят не е известен със своята моногамност. И по време на връзката си с Алисия той излизаше с какви ли не хубавици. Според познатите му, синът на Борислав Михайлов просто не може да бъде с една единствена жена.

Именно последното се счита за главната причина Николай все още да няма деца. Той скоро ще направи 29 г., но продължава да живее все едно е на 19 г.

Предполагаше се, че Николета Лозанова ще стане майка на първата му рожба. Водещата на „Папараци“ надали ще иска да изпусне шанса за още една тлъста издръжка след време. Засега тя получава няколко бона месечно от Валери Божинов, но май ще си остане само с тях.

Ники Михайлов обаче не изглежда никак забързан да прави семейство. Напротив, той предпочита неангажиращите връзки, в които няма отговорности.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.