Макс Райт шокира: Не трябваше да участвам в „АЛФ“!

0
962

Макс Райт днес не иска и да си спомня, че някога е бил част от „АЛФ“!

Кой не помни комедията „АЛФ„? Този сериал накара мнозина да се смеят със сълзи, но някои от тайните му излязоха наяве чак сега.

Оказва се, че един от главните герои в ситкома съжалява за участието в него. Макс Райт, който 4 години беше в образа на Уили Танер, не е удовлетворен от случилото се с него по време на сериала.

„Снимките на „АЛФ“ изискваха много време. Все пак този костюм пречи на пълноценната работа, защото отнема време. Това се отрази на личния ми живот, прибирах се посред нощ. Мисля, че „АЛФ“ беше в основата на развода ми.“ – споделя Макс Райт.

Актьорът, който днес е на цели 73 г., хвърля вината за своите нещастия именно върху хитовия ситком. Мнозина обаче определят това само като оправдание за нещастния му живот.



Макс Райт от АЛФ
Макс Райт се обърна срещу „АЛФ“

Само няколко години след „АЛФ“ Макс се разболява тежко. Болестта му лимфом се оказва неговият кошмар. Дълго време се лекува, похарчвайки всичко спечелено от сериала.

По това време жена му вече го е напуснала и Райт е залитнал сериозно по чашката. Алкохолизмът му се проявява и в наши дни. Той вече е пенсионер, но се говори, че пие всеки ден.

Припомняме, че „АЛФ“ се снима между 1986 и 1990 г. Той обаче приключи с отворен край. Счита се, че именно нежеланието на Макс Райт да удължи договора си е белязало завършека на комедията.

Преди година почина актьорът, изиграл АЛФ. Дълги години се пазеше в голяма тайна кой е той. Оказа се джудже, както много хора предполагаха преди време.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.