Шок: Ето какви ги върши Мария Игнатова зад гърба на Рачков!

0
343

Мария Игнатова винаги е била изкусителка и такава ще си остане!

Една от емблемите за женска красота в българската телевизия Мария Игнатова подлудява всеки мъж, с когото се срещне. Това се доказа на партито по случай 50-годишния юбилей на Маги Халваджиян.

Там тв водещата е флитувала съвсем демонстративно с цирковия артист Енчо Керязов. Двамата са били на една маса, говорили си, даже се докосвали леко. Накрая дори изтанцували един блус заедно, пише Slava.bg.

Всичко това обаче се е случило в отсъствието на Димитър Рачков. Актьорът, който топли леглото на Мария Игнатова от 9 години насам, незнайно защо не е присъствал на партито на своя работодател.

Другият отсъстващ от екипа на Магърдич е бил Зуека. Той обаче има сериозно оправдание, тъй като е на меден месец с новата си съпруга Ани Вичева.



Мария Игнатова и Рачков
Мария Игнатова си живее живота, докато Рачков го няма

Рачков няма оправдание, поне не и известно такова. Най-вероятно е имал личен ангажимент, но това е оставило жена му в лапите на друг мъж.

Говори се отдавна, че Митко и Мария имат проблеми. Те касаят главно официализирането на тяхната любов. Счита се, че блондинката е разочарована от възлюбения си, че не й предлага брак толкова години.

Според слуховете, другото, което карало Игнатова да негодува срещу мъжа си, е липсата на общо дете. И двамата има деца от предишните си връзки, но актрисата преди време е искала да роди бебе и на Рачков, ала той отказал.

Все пак двамата продължават да бъдат двойка, но сякаш не всичко помежду им е същото като преди. Доказателство за това са непрестанните флиртове на Мария Игнатова, която и без друго е заглеждана постоянно от мъжете.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.