Епилация ли: Древна руска рецепта премахва космите завинаги! До дни

0
1178

Космите на лицето и тялото изчезват с тази древна руска рецепта

Космите на лицето и тялото се топят от тази рецепта. С нея не ви трябват епилация или сложни и скъпи естетични процедури. С вълшебният крем не само пестите пари, но и време. Както и болка. Вече има природно решени за премахване на нежеланото окосмяване. Идва пролет и лято. Много от жените, а и от мъжете тръгват да си правят епилация.

космите
Древна рецепта премахва космите от раз

В модните салони те се подлагат на скъпо струващи и понякога болезнени процедури. Или се захващат за бръснача. Като след това космите изникват още по-гъсти и многобройни. Но вече има лек. И той е в древна руска рецепта.

Народния мехлем топи космите до месеци. Първо те изтъняват драстично и след това повече не растат.

Всеки, който държи на външния си вид, се е сблъсквал с този нежелан естетичен проблем. Особено неприятни са косъмчетата по лицето на жената. Тях тя премахва най-трудно. А често те са и най-упорити.



Рецептата е изключително икономична. Почти без финансови средства. А приготвянето й е още по-лесно и бързо. За целта са ни необходими една шепа черупки от орехи. Но не зелени, а кафяви. Изсушават се и после се изгарят.

Получената пепел се залива с вода, за да се получи консистенция, подобна на крем или паста. Оставя се сместа да престои 12 часа. След това с памуче, топнато в нея и с потупване се нанася върху частите на тялото.

Там,където искаме да премахнем космите. Необходимо е процедурата да се повтаря няколко пъти на ден. Препоръчително е това да става най-малко три пъти. Прави се дотогава, докато не се видят резултатите. За по-голяма ефикасност се прави следното. Сместа се прави като компрес, който се държи половин час на местото с космите. След което се изплаква обилно с вода.

След това окосмяването оредява. Понеже космите растат все по-бавно и рядко.И в един момент повече не се показват, и съвсем изчезват.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.