Жени, ето какво дразни мъжете и не бива да го правите за нищо на света!

0
477

Много жени не разбират, че в една любов трябва да се вслушват в това, което иска тяхната половинка!

Любовната връзка е едно от най-сложните неща в човешките взаимоотношения. Тя е изградена от много компромиси и от двете страни. Днес ще ви запознаем с тези, които трябва да правят всички жени, за да върви гладко връзката им.

  • Дългите телефонни разговори

Почти няма жена, която да не обича да сяда на телефонна приказка с приятелка. В това по принцип няма нищо лошо, но често мъжът до нея се чувства пренебрегнат. Когато двамата са у дома или просто са в една стая, той очаква от нея цялото й внимание.

жени и мъже
Всички жени трябва да знаят какво дразни мъжете, за да не го правят

Грешна е общоприетата представа, че мъжете обичат силно гиримирани жени. Напротив, такива дами по-скоро им изглеждат леки и рядко биха ги възприели като обекти за потенциална връзка. Много от господата дори не си падат изобщо по жени с грим и обичат естественото, особено когато то е красиво.

  • Пазаруване

Няма мъж с нормална ориентация, който да обича да ходи по магазините. Ако някои го казват на половинките си и го правят заедно с тях, то е просто за да им угодят. Истината е, че всеки мъж се изнервя безкрайно при пазаруване, освен ако не става дума за храна. Затова не е препоръчително да карате възлюбеният си да идва с вас, когато си търсите нова дрешка.

  • Разсейване по време на мач

Всеки един мъж, който се интересува от футбол или някакъв друг спорт, не обича жена му да го притеснява по време на мач. Именно в тези ситуации се получават и най-големите скандали, защото жената често се чувства пренебрегната. Трябва обаче да знае, че това негово поведение не е целенасочено спрямо нея.



  • Манипулация

Повечето мъже са склонни да се поддават на манипулация, когато тя идва от любимата жена. Заслепени от любов, те са в състояние да направят всичко за нея. Веднъж усетят ли се, че са манипулирани обаче, става страшно. Затова жените по-добре да не предприемат този риск.

  • Демонстриране на финансово положение

Въпреки че не си го признават, представителите на силния пол не обичат независими финансовото жени, не и когато го излагат на показ. В природата на мъжа е заложено да бъде силният във връзката, а парите често се явяват средство за това. Много от господата се комплексират, ако жената получава по-висока заплата от тях. Затова, дами, дори и да е така, не го демонстрирайте, защото това ще бъде пагубно за връзката ви.

Жените обичат да сравняват партньорите си и да правят оценки. Това дразни мъжете, особено когато е нещо хубаво за бившия. Никой не обича да слуша как любимата му жена си е прекарала страхотно с друг мъж някъде си например.

Избягвайте всички тези моменти и ще бъдете щастливи с мъжа до себе си!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.