Жестока война се заформи в „Като две капки вода“

0
366

Задава се голям екшън в шоуто

Във формата „Като две капки вода“ се заформи грандиозна война.

Със сигурност идеята на продуцента на „Като две капки вода“ – Магърдич Халваджиян, да покани Люси Дяковска за участник, а Йорданка Христова за жури, не е никак случайна.

Като две капки вода
Задава се голям екшън в шоуто

За никого не е тайна, че Христова и Люси Дяковска не изпитват топли чувства една към друга. Причината за това се корени в голямата любов на плевенската певица – Камелия. Припомняме, че Камелия изневери на Люси Дяковска именно с наследницата на Йорданка Христова.

От кухнята на шоуто издават, че членовете на журито са били инструктирани да не порязват участниците с лоши коментари и оценки още на първото им участие.
Може би това е и причината, поради която Десислава получи похвални слова от Фънки. Да не забравяме, че той е сред най-върлите противници на чалгата.



След това Христова пък похвали изпълнението на Люси Дяковска, която влезе в образа на Майкъл Джексън. Това спокойствие в „Като две капки вода“ обаче е привидно и всички го знаят много добре.
При все, че жури и участници са в отделни помещения, често се случва да се засичат из студията на Магърдич Халваджиян.

Свидетели разкриват, че още в първия път, в който Халваджиян събрал звезди и жури, Люси Дяковска се ръкувала с всички останали, но не и с Йорданка Христова.
Тя пък на свой ред била разочарована от пренебрежителното й отношение.

Казано с други думи, задава се голям екшън в „Като две капки вода“, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.