Зловещо! Тази истина за заобикалящите ни духове е смразяваща

0
578

Има много духове около нас и това не е никак приятно!

За задгробния живот се пише и говори от векове. Наличието на духове обаче не е част от него, тъй като това са души, останали на земята след смъртта на тялото си.

Според проучванията на специалистите в тази област, има ясни и конкретни причини един човек да се превърне в дух. Те са свързани, за наше съжаление, с негативни фактори.

Учените твърдят, че повечето духове около смъртните са били лоши хора. Именно това е причината да не намират покой и да не могат да отлетят за вечното царство.

Най-честите духове са тези, които приживе са имали много недостатъци. Сред тях са алчност, гняв, страх, лоша карма, високо его и др.



духове
Наличието на духове не е опасно, но е неприятно

Именно хората, притежаващи някой от тези дефекти, е твърде вероятно да се превърнат в духове след края на телесния си живот. Бог ги наказва с блуждаене сред живите, където не могат да намерят покой.

Последното е така поради факта, че един дух не може да върши нищо. Той би могъл да бъде само усетен от жив човек, но не и да му навреди по някакъв начин. Защото духовете не са в състояние да мърдат предмети или да вършат други дейности, свързани с физически труд.

Разбира се, не всички духове са носители на негативна енергия. Сред тях има и една част, която е останала на земята по други причини. Най-често тези причини са насилствена смърт или нещо неизяснено приживе, поради което не се намира покой.

Дори и човек да бъде добър, той пак е заплашен да стане дух, ако не притежава духовна извисеност. Духовно богатите хора, наричани още интелигентни, са най-облагодетелствани, защото Бог решава, че са изминали своя духовен път и нямат нужда от наказание.

Съдбата на всички духове е много жестока. Те са принудени да витаят около живите в продължение на години, дори понякога векове, а след това се завръщат пак като хора чрез прераждане. Така всъщност тяхната душа никога не вкусва от вечния покой.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.