Топ новина: Направиха невероятно разкритие за живота в Космоса!

0
368

В Космоса очевидно не е чак толкова приятно!

Много от хората се вълнуват как е в Космоса и какво може да се прави там. Явно обаче това, което не може да се прави, е любов.

Според последните проучвания, „да го правиш“ в космическия свят е невъзможно. Причината за това е липсата на гравитация.

Когато двама души се намират в безтегловност и направят опит да се докоснат, телата им би трябвало да се дръпнат назад. Това се обяснява със закона на Нютон, според който всяко действие има противоположно по посока и равно по големина противодействие.

Тази теза твърди, че не само правенето на любов в Космоса е невъзможно, но и правенето на доста по-невинни неща между двама или повече души. Дори целувката би се осъществила много трудно.



Любов в Космоса не може
В Космоса не може да се показва любов

Според учените, отсъствието на гравитация е нещо, което в никакъв случай не бива да се пренебрегва от хората в Космоса. В противен случай те може да си докарат жестоки симптоми, подобни на тези на морска болест.

Затова повечето астрофизици съветват всеки, полетял в Космоса, човек да не опитва да осъществява физически контакт с друг човек. Това може да разклати сериозно здравето и на двамата, което дори е възможно да се окаже пагубно за тях.

Така някои митове относно любовта в Космоса се развенчават с пълна сила. До момента има два случая на подобни слухове.

През април 1991 г. Стийв Найджъл и Линда Голдуин, които са семейство астронавти, излитат на борда на Атлантис. Говори се, че НАСА им е възложила задачата да проверят дали могат да се отдадат на ласки в Космоса, а от ЦРУ им е забранено да разкриват публично резултата.

Другият подобен случай е с Хелън Шърмън, която е първата британска астронавтка. Има слухове, че 28-годишната чаровница се е отдала на колега си от Русия Сергей Киркальов.

Най-вероятно и двата експеримента за завършили с провал. Това разкритие за Космоса със сигурност унищожава част от блясъка му в очите на мнозина.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.