Момиче неочаквано запечата призрак на селфи

0
909

Девойката останала изумена, когато на направеното селфи,  неочаквано забелязала безплътната фигура на един призрак

Американско момиче запечата призрак на селфи. Девойката решила да си направи снимка по време, когато семейството й било на риболов.

призрак
Тя си направи селфи и видя призрак

13-годишната тийнейджърка Хейли Оглетри, заедно с брат си Колтън, от щата Джорджия отишли при баба и дядо им на гости. Семейството решило да направи разходка за риболов на брега на езерото. Тогава девойчето решило да запечата този миг на селфи.

По-късно, когато Хейли разглеждала кадрите, които е направила, тя забелязала, освен усмихнатото си лице, в кадъра била запечатана и безплътна призрачна фигура. Това бил призрак на негър. Чернокожият бил застанал в близост до братчето на Хейли, което се опитвало да нагласи риболовните такъми в този момент.

Призрачната фигура била облечена с риза, а на главата си негърът носел бейзболна шапка с козирка. На снимката се вижда, че призракът бил безплътен, в черно-сиви краски, докато братът на Хейли е с цветни дрехи – зелена тениска и кафеникава шапка.



Хейли Оглетри си направила селфито в околностите на градчето Тифтън, на общественото място за риболов, носещо загадъчното име „Рай“. Американската тийнейджърка, заедно с роднините й, заявила, че в този ден, когато решили да идат на брега на езерото да ловят риба, били единствените риболовци.

Откъде тогава се е появил на кадъра чернокожият мъж, облечен с риза с якичка и бейзболна шапка? Дали наистина се е явил от другото измерение. Според майката на Конрад и Хейли – Джесика, на снимката наистина е запечатана безплътната фигура на призрак.

Когато селфито било споделено в социалната мрежа Фейсбук, тази снимка моментално събрала повече от 2 000 коментара. Хейли разкрила, че мнозина потребите на социалната мрежа не вярвали в истинността на фотоса, но вие сами можете да прецените дали ви изглежда реалистична безплътната фигура на чернокожия мъж, дали е призрак или е просто ефект, появил се случайно на снимката.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.