Зодиите, които не кръшкат! (Те са верни партньори, на които може да се разчита)

0
419

Зодиите, които не изневеряват, са четири в зодиака

Зодиите, които не изневеряват са едва четири от общо дванадесет. На тях винаги може да се разчита в отношенията. Изневярата е нещо, което повечето от хората „практикуват”. Най-големи кръшкачи в света са французите, следвани от колумбийците. В категорията на прелюбодейците попадат също чилийците и бразилците. Бразилците и австралийците най-малко залитат от семейното ложе.

зодиите
Везните са сред зодиите, които не изневеряват

Според статистиката склонни към изневяра са богатите мъже и бедните жени. Парите дават чувство за власт и самочувствие на представителите на силния пол.

И един от признаците за надмощие е кръшкането. Бедните дами търсят сигурност и изпълнение на желанията им. Затова и партньори, които са финансово обезпечени.

Сред зодиите, които не залитат по чуждо, са представителите на Рак. Те са сред най-семейния тип в зодиака. Представителите на тази зодия почти никога не се хвърлят в отношения, в които няма бъдеще.



Чувствителните Раци помнят кое ги е наранило. И затова не искат да причиняват същото на любимия си човек.Дори връзката да не върви, те се борят самоотвержено. Само и единствено да спасят отношенията си с партньора.

На представителите на зодия Телец също може да се разчита безрезервно. Тези земни хора търсят в отношенията с другия не само любов. Освен нея искат в една връзка да има сигурност, комфорт и спокойствие. Те дават това на партньора си, но изискват същото и от отсрещния.

Козирозите също рядко кръшкат. Те са перфекционисти и реалисти. Практични са. Заради това Козирозите няма да си позволят да рискуват сериозни отношения със забежка.

Това е зодия, която има най-малко разводи. Щом представител на Козирог си избере партньор, обикновено е за цял живот.

Сред зодиите, които не изневеряват, попадат и представителите на Везни. Деликатните Везни винаги търсят хармония и баланс в отношенията. Дори да си помислят да кръшнат, преди всичко ще отчетат плюсовете и минусите в една връзка.

И едва тогава ще се решат дали си заслужава да кръшнат. Те са от зодиите, които могат да се поставят на мястото на партньора си. И не биха си позволили той да страда заради тяхната изневяра.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.