Шокиращо отслабване: Тя свали 363 кг. с тази диета!

0
622

Майра Гонсалес постигна истинско чудо благодарение на своята воля и специална диета за отслабване!

Само преди 6 години Майра Гонсалес е тежала 453 кг. Днес тя е едва 90 кг. и живее напълно нормален живот. Всичко това го постига с желание да пази диета за отслабване.

Голямата революция в живота на дамата започва през 2011 година. Тогава тя решава да вземе съдбата си в свои ръце, за да се грижи за племенниците си.

През 2008 г. сестрата на Майра постъпва в затвора заради убийството на собственото си дете. Останалите й деца остават с леля си, която обаче има свръхтегло и не може да се грижи за тях чисто физически.

Затова Гонсалес започва диета за отслабване. Тя се състои в няколко прости правила на хранене, които обаче се оказват съществени за успеха й.



диета за отслабване
Диета за отслабване направи тази голяма разлика в нея

На първо място Майра започва да пие много вода и всякакви натурални течности. Закуската й се състой само от това, плюс някой друг плод.

На обяд хапва предимно салати, но не овкусени. Те обикновено са придружени с риба или някаква супа.

Следобед Майра също не остава гладна. Тя залъгва стомаха си с плодове.

Вечерното меню е съставено само от супа, салата и някакво нетлъсто месо.

Най-общо казано Гонсалес успява да свали 363 кг. за 6 години благодарение на консумация само на течности, супи и зеленчуци. Тя не приема почти нищо друго в този период. Алкохолът изцяло отсъства от менюто й, даже и виното.

Режимът на хранене също й оказва влияние. Тя закусва рано, което я подбужда да вечеря също рано. Тъй като си ляга рано, няма проблем с това.

Майра спазва тази диета за отслабване и до днес. Макар вече да е само 90 кг., тя продължава да мечтае за още по-стройна фигура.

Животът й е тотално променен. Вече си има гадже – нещо, за което само е мечтала преди. Също така отглежда децата на сестра си, които има за свои родни.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.