Жесток рок! Вижте ВИДЕО от „Гласът на България“, което ще ви разтърси тотално!

0
394

„Гласът на България“ излъчи най-доброто рок изпълнение на тази сцена!

Не е изобщо лесно да се явиш в „Гласът на България“ и да покажеш какво можеш. Има притеснение, което често сковава участниците.

То обаче не се оказа решаващо по време на изпълнението на Десислава Ашикова. 17-годишната хубавица от Ямбол разтърси из основи журито с великия хит на „Рейнбоу“ Can`t let you go.

Дори и дни след излъчването на кастинга, на който се яви Деси, хората във Facebook не спират да я хвалят. Феновете на рок музиката са полудели по червенокосата чаровница.

Както стана ясно, Иван Лечев ще бъде този, който ще дава идеи на младата певица. Тя си избра именно него за ментор, което не е никаква изненада, разбира се.



Гласът на България, Десислава Ашикова
Деси е една от звездите на тазгодишния сезон на „Гласът на България“

Думите на китариста на ФСБ най-вероятно ще останат завинаги в съзнанието на Деси. Ямболската хубавица получи огромно признание от него.

„Твоето изпълнение ми хареса повече от оригинала, признавам си.“ – каза Лечев в ефир.

Тази година „Гласът на България“ има изключителни изпълнители. Те се отличават най-вече с това, че са много индивидуални.

Точно такъв е случаят с Десислава Ашикова, която е родена с рокаджийски глас. Нейните гласови данни сякаш й забраняват да пее нещо друго.

Близките на тийнейджърката са много доволни от избора й на треньор. В семейството й всички слушат рок енд рол. Може би именно затова Деси се е запалила по този вид музика.

„Много е добра, не имитира никого, а си пее своето. Има голям талант, дано стигне далеч.“ – пишат за нея в социалната мрежа.

Това не е първото предаване, в което Деси се явява. Миналата година тя беше част от формация „Нова музика“, която стигна далеч в „България търси талант“.

Сега екипът на TOPactualno.com ви оставя да се насладите на това, което стори най-запомнящата се рокаджийка в „Гласът на България“. Приятно гледане и слушане!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.