Мистериите, които стряскат съня на учените! (Град от джуджета и тайнствени дупки в Сибир)

0
258

Има мистерии, които продължават да разбунват духовете

Има мистерии, които все още нямат обяснение.Мистериите по света са много, но много от тях остават неразгадани. Има такъв град в Китай, където се раждат малки хора.

мистерии
Мистерии-тайнствени дупки се появяват в Сибир

Да се родиш джудже вероятността е едно към двадесет хиляди. Но в град Янсги това се случва при всяко пето бебе.

И не само това, почти половината от тези жители са малки. Учените не могат да дадат разумно обяснение на феномена.

Според едно от предположенията заболяването е от 1951 г., което засяга много млади хора. И след това се предава на поколенията.Дупките в Сибир е сред поредните мистерии в света. Спецовете все още не са ги разгадали.



В малкото градче Соликамкс се появява огромна 120-метрова дупка. Тя поглъща почти половината град.

Това не е първият случай в Сибир.През последните години са се получили още такива дупки, но никой не е дал досега разумно обяснение.

Според руски учени на тази територия има още между 20 и 30 дупки.21-годишната канадка Елиза Лам изчезва. Откриват я в асансьора на апартамент.

Наднича, сякаш някой я следи. След аутопсията не се откриват наркотици в трупа й. Нито алкохол.Лам умира през февруари 2013 година. Но и до днес разследващите не са успели да разгадаят това тайнствено убийство.

Изчезването на малоазийския самолет е мистерия, която и до днес няма разумно обяснение. На 8 март Боинг 777 излита от Куала Лампур към Пекин.

След няколко часа изчезва и от радарните устройства. Огромната машина е с 239 души на борда. И се изпарява „яко дим”. Но до днес никой не може да я открие, нито да обясни феномена.

След две години все още има въпроси, на които няма отговори. Издирванията струват между 33 и 44 милиона долара. Открито е само едно крило на на остров в Индийския океан. И нищо повече.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.