Всички настръхнаха: Това изпълнение в „Гласът на България“ бе смайващо! (ВИДЕО)

0
458

Уникално нещо видяха и чуха зрителите на „Гласът на България“ тази вечер!

Радко Петков е един от големите млади таланти на нашата страна. Днес всички се убедиха отново в това, след като изгледаха и чуха неговото изпълнение в „Гласът на България„, видя TOPactualno.com.

16-годишният младеж се представи с емблематичната песен на ФСБ „Високо“. Той я изпя не само с вълшебен глас, но и с много емоция.

Логичното се случи и Радко избра за свой треньор Иван Лечев. Все пак 60-годишният китарист е едно от имената, създали това парче.

Така Графа и Камелия останаха разочаровани. Сензацията обаче дойде от Поли Генова, която не благоволи да се обърне, въпреки че видимо и на нея й хареса изпълнението.



Гласът на България Радко Петков
Радко Петков накара всички в „Гласът на България“ да настръхнат

Радко Петков има богат опит в подобни предавания. Той участва в „Големите надежди“ преди 3 години, а миналата година се яви на кастингите за Детската Евровизия. Освен това той има полуфинал в „България търси талант“, което говори много за таланта му.

В „Гласът на България“ обаче младежът сякаш изглежда най-подготвен за успеха. В това предаване той разчита само на гласа си, който е наистина уникален.

Другото, с което Радко грабна публиката и всички зрители, е, че изпълни българска песен, при това истинска емблема в нашите рок балади.

„Само на английски език се явяват да пеят, а уж е „Гласът на България“. Браво на момчето, че се яви с тази невероятна българска песен.“ – пишат в интернет.

Иван Лечев събра доста интересен отбор. При него е Симона Загорова, която е щерка на примата в попфолка Глория. Там е и единственият мъжки дует – Димитър и Христо.

Тази вечер китаристът на ФСБ привлече в тима си и една доста екстравагантна изпълнителка в лицето на Джени Шен, която е полубългарка и полукитайка.

Радко Петков обаче сякаш е черешката на тортата в този отбор. Той може да се окаже печелившият билет на Лечев.

Вижте и чуйте какво сътвори 16-годишният тийнейджър!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.