Седмичен хороскоп: Ето какво ви очаква от 27 март до 02 април!

0
270

Вижте своя седмичен хороскоп, за да бъдете наясно с това, което ви готвят звездите!

Започна нова седмица, а с нея астролозите започнаха нови предвиждания. Важно е човек да знае своя седмичен хороскоп, защото така ще бъде подготвен за онова, което го чака. Ето какво ще се случи между 27 март и 02 април 2017 година.

Овен

Първата половина от седмицата ще посветите на личния си живот. Ще отделите много време на свой близък човек, най-вероятно роднина. Възможно е нервите ви да се обострят в един момент. От четвъртък нататък ви очаква интересно съобщение, обаждане или доставка.

Телец



В началото на седмицата ще бъдете потопени в социални контакти. Общуването с противоположния пол ще върви като по вода. През втората половина на седмицата ще се посветите на изкарването на пари. Възможно е да стартирате нови проекти, които да ви донесат печалба.

Близнаци

Авантюризмът е заложен във вас по природа. Той ще излезе наяве отново през тази седмица. Ще бъдете отворени за нови приключения и пътувания. Отдайте им се, няма да ви подведат.

Рак

Ще имате конфликт с близък човек, който може да остави разочарование у вас. В службата обаче ви очакват успехи. Внимавайте със средствата си за транспорт и комуникация, бъдете отговорни към тях.

Лъв

В началото на седмицата ще ви налегне лек мързел. Няма да искате да сте активни и да се занимавате със сериозни неща. След четвъртък ще се активизирате повече в обществен план и ще срещнете хора, които ще ви помогнат да разгърнете потенциала си.

седмичен хороскоп
Научете вашия седмичен хороскоп

Дева

Ще се впуснете в нови неща. Ще изучавате нова материя, ще завършите нови контакти. Тази седмица за вас ще бъде изцяло нова. Към края й ще се посветите на семейството.

Везни

Ще започнете ударно в професионален план седмицата. Всичко ще ви се получава. Едва в края на седмицата ще обърнете внимание на приятелите си и личния си живот. Възможно е да потърсите промяна във външния си вид и гардероба си.

Скорпион

За вас това е седмица, изпълнена изцяло със забавление. Контактите ви с околните ще вървят гладко. Ще се впуснете в активно разпускане. Много от вас ще отидат на театър, кино или друго културно мероприятие. Възможно е да имате романтични пориви. Тези от вас, които са обвързани, не бива да карат половинките си да ревнуват.

Стрелец

Вашият седмичен хороскоп е изпълнен с активност във всяко едно отношение. Ще сте в движение постоянно, но не по задължение, а защото така искате. Ще срешнете интересни личности по пътя си. Възможно е да се отдадете към края на седмицата на обновяване на интериора си у дома или на кулинарни експерименти.

Козирог

Не са изключени конфликти и разправии с близки хора. Постарайте се да не правите нещо, за което после ще съжалявате. След четвъртък са възможни пътувания в чужбина и отдаване на правни и философски теми. Има вероятност да започнете да учите нови неща.

Водолей

Седмицата ви ще бъде доста раздвижена. Ще срещнете интересни хора, някои от които ще представляват интерес за вас и в романтичен аспект. Обвързаните вече представители на знака ще могат да се отдадат на партньора си. Има вероятност да обновите визията си.

Риби

От понеделник до сряда ще получите финансови средства, които не сте очаквали точно сега или изобщо. След четвъртък ще имате интересни срещи на професионално ниво. Внимавайте с речника си, защото може да нагрубите незаслужено някого или пък да му споделите повече от необходимото.

Това е вашият седмичен хороскоп, който ще ви застигне от 27 март до 02 април!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.