Студен душ за Бойко Борисов след победата: Виж какво застига България!

0
656

Бойко Борисов спечели, но планетите може да окажат много негативно влияние над новата власт!

Изминаха едва 24 часа от успеха на Бойко Борисов в тазгодишните избори, а вече неволите започват. Те са, разбира се, само за хората, които вярват в астрологията като наука.

Според нея, през идните няколко месеца доста сътресения очакват България. Причината е, че доста от планетите скоро попадат в ретрограден период.

В момента се намираме в Ретроградна Венера. Това значи неприятности във всеки аспект на връзките, било то лични или делови. Венера ще остане в това положение чак до 15 април.

От 1 април пък идва нов студен душ за Бойко Борисов и България. Тази събота започва Ретрограден Меркурий. Това значи, че всички опити за споразумения и договори ще претърпят пълен провал.



Бойко Борисов
Бойко Борисов ще си има проблеми с планетите

Периодът с Меркурий приключва чак на 3 май. Дотогава със сигурност от ГЕРБ трябва да са си намерили партньори за коалиция. Ако обаче ретроградността се спази, то това значи, че няма да се сформира правителство.

Юпитер, който е най-мощен в това отношение, също влиза в ретрограден период, при това чак до 9 юни. Това вещае много проблеми.

От 5 април в цялата тази неприятна за новата власт обстановка се включва и Сатурн. Тя ще остане в ретроградност чак до 26 юли.

Плутон пък влиза в този период от 19 април. Тогава точно се очаква вече да бъде оформен новият кабинет, но ако се вярва на планетите, това едва ли ще стане.

Небето не вещае нищо добро в следващите месеци. Над България ще тегне дългата ръка на ретроградността чак до лятото. Дали това ще се окаже фатално за сформирането на правителство, предстои да узнаем.

Бойко Борисов се слави като вярващ в астрологията човек. Той неведнъж го е подчертавал. Затова по всяка вероятност би взел мерки, за да не се случи това, което планетите са предвидили в идните месеци.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.