Принцеса Даяна все още преследва синовете си: Уилям и Хари страдат от скрит комплекс!

0
248

Смъртта на принцеса Даяна остави у синовете си комплекс, който се отрази на живота им!

Бъдещият годеж на принц Хари отвори една много интересна тема. Тя е свързана с избора на жени от страна на синовете на принцеса Даяна.

Избраницата на по-малкия син на принц Чарлз Меган Маркъл буди сериозни размисли с възрастта си. През лятото тя ще удари 36 г., което е с 3 години в повече от годеника й.

Разликата във възрастта между тях не се описва като голям проблем засега, но се търси причината Хари да се спре точно на Меган. Според някои писания на Острова, нейната зрялост е една от тези причини.

Твърди се, че тъй като принцът е изгубил майка си като дете, той е придобил комплекс да я търси у жените, с които е във връзка. Нещо, което прави подсъзнателно.



принцеса Даяна
Принцеса Даяна още преследва синовете си

Брат му Уилям също е с по-голяма от него съпруга, макар и само с няколко месеца. Кейт Мидълтън е с половин година по-голяма от мъжа си.

Всичко това кара някои медии в Англия да смятат, че принцовете на Бъкингам страдат от Едипов комплекс. Според тях, той се корени именно в ранната смърт на принцеса Даяна, която завинаги остана на 36 г.

Принц Хари ще почете майка си подобаващо. Той възнамерява да се ожени на нейната рождена дата – 1 юли. Все още не е ясна годината, но най-вероятно тя ще бъде 2018, тъй като няма време да се организира всичко за тази година.

В момента Хари чака новини от най-добрия бижутер във Великобритания, който му прави пръстена за годежа. Той е от една от тиарите, носена от майка му.

Меган Маркъл вече се пренесе в двореца. Тя напусна родината си Канада, за да живее на Острова с любимия си.

Тъй като биологичният й часовник тиктака, има вероятност двойката да започне с опитите за наследник още сега. Те вече живеят заедно и нищо не ги спира.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.