Това е най-шокиращата абитуриентка на България! (СНИМКИ)

0
754

Тази година в България има особено интересна и странна абитуриентка!

Само след 2 месеца започва сезонът на абитуриентските балове, но България вече има най-шокиращата си абитуриентка. Нейното име буди изключителен интерес, защото такова нещо досега у нас не се е виждало.

За първи път в историята на страната ни на абитуриентски бал ще се появи девойка, била преди това момче. Става въпрос за Филип от Кюстендил, който вече иска да бъде наричан Анджелина.

Това е ученик от типа транс. Той наскоро е преминал през операция за смяна на пола и тя е била напълно успешна, разкриват негови приближени. Само след 3-4 седмици Анджелина вече започнала да се чувства изцяло добре физически.

По документи обаче тя все още е Филип. Това към момента се явява голям проблем, защото от училището му забраняват да се появи на бала с рокля.

Все още не може да се каже дали Анджелина изобщо ще се появи на завършването, тъй като отказва категорично да бъде в костюм. А и вече дори физически е жена, което също я кара да не желае да се връща към старото си „аз“.



Не е ясно кой е платил за операцията на Филип. Той произхожда от скромно семейство, а хирургическата интервенция е много скъпа.

Освен това родителите му в началото са се притеснили много, когато им казал, че харесва момчета. Нещо повече, те даже са го завели на психолог, защото считали, че му има нещо на подсъзнателно ниво.

Сега Филип не е много близък с родителите си, но за сметка на това има голяма опора в лицето на сестра си и приятелите, които са му останали.

Анджелина няма да може да замине с класа си за Дубай по случай края на гимназията. В тази страна подобни хора не се възприемат добре и това е причината да си остане в България.

За да стане жена, Филип е жертвал много. Освен че отнася критиките на цял Кюстендил, той никога няма да успее да има свое биологично дете. 18-годишната абитуриентка обаче е щастлива от избора си.

Вижте снимки на Филип като Анджелина!

абитуриентка Филип
Филип не е футболен фен като повечето мъже, но пък позира с топка
абитуриентка
Тя всъщност е той и тази година е абитуриентка
абитуриентка
Анджелина

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.