Астронавтът от НАСА Алън Бийн проговори за извънземните

0
365

Бийн смята, че инопланетяните са алтруистични и добронамерени

Въпросите с извънземните все още представляват огромен интерес не само за широката общественост, а и за астронавтите и учените.

извънземните
Бийн смята, че инопланетяните са алтруистични и добронамерени

Въпросът дали наистина съществуват извънземните или са плод на въображението ни, сякаш е вечен. Според почитателите на теориите на конспирациите, са налице редица признаци, че извънземните съществуват и дори са посещавали планетата ни.

Астронавтът от НАСА – Алън Бийн е един от малкото хора, които са имали възможността да се докоснат до луната. Той твърди, че знае истината за извънземните.
Алън Бийн посочва, че ако наистина съществуваше интелигентен живот и е посещавал планетата ни, щеше да осъществи контакт с хората.

Макар и не съвсем категоричен, отговорът сочи, че извънземните не съществуват. Мнозина са на мнение, че ако те наистина съществуваха, по всяка вероятност щяха да са алтруистични и приятелски настроени и биха обявили мирното си пристигане.



Бийн и останалите астронавти от „Аполо 12“ обаче са видели т.нар. „последна граница“. Той смята, че извънземните тепърва ще стъпят на Земята и допълва, че не му се вярва, че някой от открития космос някога е посещавал Земята.

Според него, ако това наистина се бе случило, инопланетяните щяха да дадат да разберем, че идват с мир.
На практика Бийн отрича извънземните да са идвали на Земята, но не отрича съществуването им, пише webnovinar.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.