Вижте каква стихия е в яда си всяка зодия

0
246

Бъдете подготвени, защото е въпрос на оцеляване

Едва ли за някого е тайна, че всяка дама е истинска стихия в яда си, но малцина предполагат, че това до голяма степен зависи от тяхната зодия.

зодия
Бъдете подготвени, защото е въпрос на оцеляване

За да научите като каква стихия реагира вашата половинка, когато я изкарате извън нерви, прочетете следващите редове:

РАК
Дамите от тази зодия, са истинска гръмотевична буря, щом ги ядосате. Със сигурност не можете да се чувствате в безопасност покрай нея в този момент. Отдалечете се максимално и се върнете, когато всичко вече е отминало. В противен случай рискувате да пострадате сериозно.

ЛЪВ
Дамите от огнената зодия са истински изригващ вулкан, щом ги изкарате извън нерви.
Когато изпаднат в ярост, всички около тях непременно ще научат. Дори да се опитате да избягате и да успеете, трябва да сте наясно, че животът ви все още е в риск. За щастие тези дами рядко стигат до крайности.



ДЕВА
Дамите от зодия Дева са истинска снежна виелица. Те не биха си позволили да се разгневят без причина. обикновено в тази виелица попадат добре подготвени хора, но това не им гарантира оцеляването.
Със сигурност ориентирането в подобна ситуация ще е доста трудна задача. Най-добре е в такива моменти изобщо да не се опитвате да си отворите устата, камо ли да кажете нещо, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.