Руският Петър Дънов: Ходете боси и ще прескочите сто години! (Без болести и травми)

0
269

Руският Петър Дънове безспорно е един от феномените в света

Руският Петър Дънов твърдял, че човек спокойно може да доживее минимум 140 години. Ако ходи бос, почти гол и се храни само с богатствата на природата. Чудотворецът Порфирий Иванов смятал, че подметките на обувките ни изолират естествените токове на природата.

Петър Дънов
Руският Петър Дънов препоръчва да ходим боси и голи срещу болести

„Които ни гарантират дълъг живот без болка, без страшни и опасни болести, и без травмите на старостта. В противен случай ни се срива имунната система и ни нападат куп болежки, от страшни, по-страшни”.

Заради визуалната прилика и съветите, които изповядвал руския феномен бил сравняван с българския Петър Дънов. Самият Порфирий изобщо не е бил човек за пример. Той пиел, пушил и играел хазарт.

Имал съпруга и двама сина. Но на 25 април 1933 г. се случва нещо. Той бил осенен от идеята, подсказана му свише, че всичките болести на човека се дължат на изолацията му от природата.



В този момент „грешния” пророк захвърля пороците си и започва да лекува по закона на Вселената. И се случват куп необясними изцеления. Руският Петър Дънов успява да излекува много хора. Сред тях е и жена, която била парализирана от 17 години.

Той предрича края на третия райх, преживява по затворите войната. Но и след това не му е лесно. Съветското правителство го праща отново в затвора и в психиатрични клиники. Но въпреки това Порфирий Корнеевич Иванов-Паршеке продължава да лекува в дома си.

Старецът Порфирий учил хората как, като ходят боси и почти без дрехи, да се лекуват, да се закаляват и да се хранят здравословно, като използват даровете на природата. И до днес неговите последователи спазват наученото от него.

Подвигът на чудотвореца е документиран и с филми. Той обяснява състоянието с една постоянна „електромагнитна закалка”. Която пази не само от студа, но и от остаряването и куп болести, включително и рак. Чудото се случва, само като ходим боси и голи.

Руският Петър Дънов препоръчва за живот без болести и няколко рецепти. В тях неизменно присъстват джинджифил, куркума, ябълков оцет, чесън. Народният лечител дори ги наричал вълшебни съставки.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.