Най-доброто лечение на ангина: Направете си този коктейл и забравете за болките в гърлото!

0
823

Трябва да отдадем заслуженото на природните методи за лечение на англина, защото те са най-полезни!

Проблемите с гърлото често водят до жестоки възпаления. Образуват се заболявания, които после трудно могат да бъдат излекувани. Ето защо с тази статия целим да ви покажем на-лесния начин за лечение на ангина.

Всичко, което ви трябва, са цвекло и ябълков оцет. Смесвате 200 мл. от първото с 1 суп. лъж. от второто. Получава се коктейл, който трябва да се загрее на 30-35 градуца Целзий.

Със загрятата течност правете гаргара поне 6-7 пъти дневно, докато почувствате пълно облекчение и възстановяване. Обикновено процедурата продължава не повече от седмица, а може и по-малко.

При гнойна ангина лечението също е сходно. Само че вместо ябълков оцет, се ползва сок от лук. Смесвате около 75 мл. сок от цвекло със 75 мл. вода и към тази течност добавяте 1 суп. лъж. лучен сок.



лечение на ангина
Гаргара с природен коктейл е най-доброто лечение на ангина

Получава се интересен разтвор за гаргара. Ползвайте го на всеки 3 часа и гнойната ангина ще се превърне само в лош спомен.

За просто възпалени сливици също има лек, който ще ви избави много бързо от мъките. Смесвате 100 мл. вода, 100 мл. сок от цвекло и 1 ч. лъж. лимонов сок. С получената течност правите гаргара на гърлото поне 5-6 пъти дневно.

Проблемите със сливиците могат да имат сериозни последици. Именно сливиците са тези, които спират навлизането на вирусите и бактериите през устата. Ако те не работят както трябва, вероятността да се разболеем от грип, настинка или нещо друго нараства с поне 50%.

Затова човек трябва да следи състоянието си и ако действително има такъв проблем, да избере най-доброто лечение на ангина. С природни средства то е най-полезно!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.