Отвратително! Тя изостави сина си, но случилото се след 18 години е ужасно

0
290

Възмутителна любов се случи в Мексико!

Отвъд Океана се разигра една от най-долните случки в историята на човечеството. Майка и син се превърнаха в гаджета и завъртяха любов.

37-годишна дама от Мексико се влюби в първородния си син. Двамата дори живеят заедно и мислят за бъдещето.

Когато е на 16 г., тя ражда бебе, което обаче изоставя. По онова време не се чувства готова да бъде майка и решава да не се грижи за детето си.

Бебето, което е момче, бива осиновено. Приемните му родители обаче не скриват от него, че не им е роден син. Като подарък за неговото пълнолетие те намират родната му майка и им уреждат среща.



любов
Те сътвориха най-порочната любов в историята

Клетите хора обаче едва ли са подозирали какво ще се случи след това. Синът им се залюбва с жената, която го е родила.

„Още щом я видях, у мен се зародиха по-различни чувства, не я възприемах като майка.“ – споделя младежът.

Осиновителите му обаче не оставят тази грешна любов да се шири на воля. Тя се обръщат към полицията с цел да им бъде забранено да бъдат семейство.

В крайна сметка съдът не успява да намери повече основания от това да ги осъди условно. Присъдата от 3 години не ги спира и двамата отново заживяват заедно.

Интересното е, че в момента порочната майка вече има цели 10 деца. Първото е любовникът й, а другите са от различни връзки. Всички живеят заедно.

Младежът пък вече е на 21 г. и от 3 години върти любов с майка си. Според съседите им, няма нищо по-възмутително от това, но двойката не се притеснява да демонстрира чувствата си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.