Уникално ВИДЕО: Младеж се изгаври с контрольори в градския транспорт, постави ги на място!

0
423

Две дами, които изпълняват функцията на контрольори в градския транспорт, бяха унизени от млад мъж!

Младеж на възраст между 20 и 30 г. реши да си направи гаргара с контрольори в градския транспорт. Той сериозно се заяде с жените, изпълняващи тази функция.

Младият мъж дори снима скандала в автобуса и го направи обществено достояние. Целта му е ясна, иска да покаже на народа, че контролът в софийския транспорт не действа според правилата.

Авторът на клипчето е хванат без билет и трябва да заплати съответната глоба. Той дава парите на въпросните контрольори в градския транспорт, но в монети.

Съвсем ясно личи, че мъжът целенасочено не си е купил билет и е искал да бъде глобен, за да види реакцията на контрола, когато даде всички монети.



Първоначално контрольорките искат да свалят пътника, за да преброят стотинките. Той обаче отказва да слезе, тъй като иска да стигне до съответната дестинация, заради която се е качил в автобуса.

Следва голяма разправия между двете страни. Младежът, който по всяка вероятност е студент, понеже пътува за Софийския университет, нарочно дразни контрола и дори се стига до физически леки схватки.

Останалите пътници заемат страната на глобения, което е логично, защото много са хората, които ненавиждат всички контрольори в градския транспорт.

И това е съвсем нормално, тъй като има десетки случаи на скандали между контрольори и пътници. Някои от тях станаха дори популярни.

Миналата година от „Господари на ефира“ излъчиха репортаж, в който жена се оплака, че е била свалена от автобуса, при положение че е била редовен пътник. Тя обжалва акта си пред съда.

В крайна сметка в конкретния случай от видеото двете контрольорки оставиха нарушителя в автобуса и така той мина безплатно своя път. Разбира се, целта му едва ли е била такава, просто е поискал да постави контрола на място и го стори.

Вижте!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.